Baraj Ata Öğretmen Pınar Uyar İlkokulu

Vizyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Misyon: Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten, hür ve demokratik düşünen, bilimsel metotlarla eğitilmiş, çağdaş düşünce yapısına sahip, yaratıcı, bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 0

Saatler: 08:10(başlama) - 11:45(öğlearası) 12:45(başlama) - 14:20(bitiş)
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (506) 293-0816

WEB - https://barajatailkokulu.meb.k12.tr

Adres - Eskin Mahallesi Atatürk Barajı EÜAŞ Sitesi Şanlıurfa/Bozova

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - ŞANLIURFA İLİNE BAĞLI BOZOVA İLÇESİNİN 22 KM BATISINA DÜŞEN, ESKİN KÖYÜ ATATÜRK BARAJI EÜAŞ SİTESİ İÇİNDE BULUNMAKTADIR.

Adres - Eskin Mahallesi Atatürk Barajı EÜAŞ Sitesi Şanlıurfa/Bozova

Ulaşım ŞANLIURFA-ATATÜRK BARAJI ARASI ÇALIŞAN BOZOVA BİRLİK MİNİBÜSLERİ VE ŞANLIURFA-ADIYAMAN ARASI ÇALIŞAN BİRLİK-KAHTA MİNİBÜSLERİ İLE ULAŞIM SAĞLANIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ŞANLIURFA MERKEZ İLNİNE 60 KM VE BOZOVA İLÇESİNE 22 KM UZAKLIKTADIR